c[Z]arny
2 posty(ów)
• Strona 1 z 1
c[Z]arny
Nick zbanowanego: c[Z]arnuch
Data i godzina:Przed chwilÄ…
Ip/SID:STEAM_0:1:24134872
Link do SS: http://speedy.sh/tZWXn/cstrike-polish.rar
Nie gram jak jakiś hajt :) opieram grę na słuchu i toku myślenia,ale admin chyba gra na głośnikach. Rozumiem,że ma prawo zrobić Ss ale czy nie lepiej kręcić demo? Nie chce Was pouczać,ale teraz większość wspomagaczy na STEAM ma anty SS. Wiem ,ponieważ mam admina na innej sieci serwerów i zdarzyło mi się już kilka osób w ten sposób złapać. Pozdrawiam i proszę o szybkie odbanowanie,bo mam jeszcze godzinke na grę. :)))
Data i godzina:Przed chwilÄ…
Ip/SID:STEAM_0:1:24134872
Link do SS: http://speedy.sh/tZWXn/cstrike-polish.rar
Nie gram jak jakiś hajt :) opieram grę na słuchu i toku myślenia,ale admin chyba gra na głośnikach. Rozumiem,że ma prawo zrobić Ss ale czy nie lepiej kręcić demo? Nie chce Was pouczać,ale teraz większość wspomagaczy na STEAM ma anty SS. Wiem ,ponieważ mam admina na innej sieci serwerów i zdarzyło mi się już kilka osób w ten sposób złapać. Pozdrawiam i proszę o szybkie odbanowanie,bo mam jeszcze godzinke na grę. :)))
- c[Z]arny
Re: c[Z]arny
GIT, sorki ale mam prawo robic ssy jeśli wydajesz mi sie podejrzany :) UB poszło
- Zenith
- Admin FFA
2 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Search
Main Menu
User Menu
Login Form
Kto jest na forum
Na forum jest 1 użytkownik :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gości (oparte na użytkownikach aktywnych przez ostatnie 15 minut)
Najwięcej użytkowników (39) było obecnych 2010-08-25, 10:45
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Najwięcej użytkowników (39) było obecnych 2010-08-25, 10:45
Copyright © 2009 Afterburner - Free GPL Template. All Rights Reserved.