Ban JUDASZ
23 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Ban JUDASZ
Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina No Swear..
Jestes zbanowany Permanentnie.
Zbanowany Nick : Malen
Powod : ' Wypierdalaj haxie. '
Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ bramacs.pl
Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 1454513029 '
Twoje IP : ' 178.213.
Czas : 21 sty 2012 - 14:30:05
Witam dziś dostałem bana chodź nie grałem tylko mój brat . Nie wiem co on odjebał że dostałem perma gram na tym serw już jakiś czas i nigdy NIE odpieprzałem nic z haxami.Mam nadzieję że sprawa zostanie pomyślnie rozpatrzona.
Jestes zbanowany Permanentnie.
Zbanowany Nick : Malen
Powod : ' Wypierdalaj haxie. '
Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ bramacs.pl
Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 1454513029 '
Twoje IP : ' 178.213.
Czas : 21 sty 2012 - 14:30:05
Witam dziś dostałem bana chodź nie grałem tylko mój brat . Nie wiem co on odjebał że dostałem perma gram na tym serw już jakiś czas i nigdy NIE odpieprzałem nic z haxami.Mam nadzieję że sprawa zostanie pomyślnie rozpatrzona.
- JUDASZ
Re: Ban JUDASZ
mozesz tylko podziekowac bratu ze gral na haxach
-

Tadzio - Admin FFA
- Miejscowość: KrK
Wiem, że grasz dość długo na bramie
Ale ja Ci tu nic nie poradze :(
Niech się tym zajmie Admin, i warto zobaczyć też demko :)
Ale ja Ci tu nic nie poradze :(
Niech się tym zajmie Admin, i warto zobaczyć też demko :)
Zaufaj Dobrym Radom !
-

Tiasem - Posty: 153
- Miejscowość: Lublin
- SteamID: STEAM_0 : 0 : 40807958
po co demko powod bana mowi wszystko ze twoj brat byl napewno odpalony i teraz mamy dac ci ub zeby twoj brat mogl tez grac? jedyna opcja chyba kup stim
-

Tadzio - Admin FFA
W sumie racja.
No cóż ... Róbta co chceta.
Nic nie poradze ...
No cóż ... Róbta co chceta.
Nic nie poradze ...
Zaufaj Dobrym Radom !
-

Rozumiem ze stim rozwiązał by sprawę ale on trochę kosztuje a u mnie krucho z kasą,
dlatego zwracam sie do head adminów o unieważnienie.
Ps;koleś z połamanymi rękami i wybitą szczęką raczej długo nie pogra.
dlatego zwracam sie do head adminów o unieważnienie.
Ps;koleś z połamanymi rękami i wybitą szczęką raczej długo nie pogra.
- JUDASZ
AHHAHAHAHAHAHAAHAH
Zostawiam to Adminom :)
ahaahaha dobre to PS ... ahahahahahaha
Zostawiam to Adminom :)
ahaahaha dobre to PS ... ahahahahahaha
Zaufaj Dobrym Radom !
-

Judasz konto steam kosztuje 10 zl czasami nawed 7 czy tam 8.Nie muszisz kupywac w opakowanu za 50 zl wiec dasz rade i jak pamieteam miales steama kiedys :)
Pale Pale Pale i Gram :)
- bLaNtOn
- Admin FFA
- Miejscowość: Perth Scotland/Rabka-Zdrój
- SteamID: blanton
zgadza się miałem go jakiś czas temu jeszcze na True World ale sytuacja się zmieniała dlatego staram się o unban
- JUDASZ
dobra ja się wypowiem , ja dałem bana
WH 100%
jak ktoś ma wątpliwości to daję głowę że jak by było wrzucone demko to każdy by to poparł
ŚLEPY by tego nie zauważył dawno nie widziałem kogoś kto by tak bezczelnie na wh cisnął i to bez żadnych oporów
Chłopie biegałeś np przy małych schodach na kabulu a nagle się odwracasz i przez " podłogę!?" centralnie patrzysz w typa który jest na straganie , gdzie jesteś zbyt daleko żeby go usłyszeć lub cokolwiek ktoś wychodzi bania walisz przez ściany idealnie 0 pomyłek
0 UNBANA ! PRECZ !
WH 100%
jak ktoś ma wątpliwości to daję głowę że jak by było wrzucone demko to każdy by to poparł
ŚLEPY by tego nie zauważył dawno nie widziałem kogoś kto by tak bezczelnie na wh cisnął i to bez żadnych oporów
Chłopie biegałeś np przy małych schodach na kabulu a nagle się odwracasz i przez " podłogę!?" centralnie patrzysz w typa który jest na straganie , gdzie jesteś zbyt daleko żeby go usłyszeć lub cokolwiek ktoś wychodzi bania walisz przez ściany idealnie 0 pomyłek
0 UNBANA ! PRECZ !
- No Swear.
- Admin FFA
- SteamID: 0:1:19429440
Widzę że masz zajebisty orient w temacie już na samym początku napisałem że ja nie grałem, a
Ty mi wyjeżdżasz z "Chłopie biegałeś", "walisz przez ściany". Gram tylko na tym serwerze, już ponad 50h i nie jebnął bym sobie samobója używając jakiegoś tam WH.
Ty mi wyjeżdżasz z "Chłopie biegałeś", "walisz przez ściany". Gram tylko na tym serwerze, już ponad 50h i nie jebnął bym sobie samobója używając jakiegoś tam WH.
- JUDASZ
Ciezka sytuacja moim zdaniem judasz po tylu przegranych godzinach nawet jakby sie odpalil to by nie czitowal tak chamsko a probowal by sie kryc z tym wiec bardzo mozliwe ze to byl jego brat , jednakze zasady sa rowne dla wszystkich i jedynie dobre serce H@ moglo by zmienic decyzje na ub ale moglo by to wywolac ze kazdy bd tak sie tlumaczyl no i niesmak u adminow , my na TP niestety takich prosb nie akceptowalismy nie bylo tlumaczenia za czitowanie brat siostra wujek czy cos ,,,
- Gegu
- Miejscowość: Przemyśl
Przypominam, że była już sytuacja z bratem cisnącym na wh i wtedy UB poszło jedynie na ip(G@ndzia i Matys). Tutaj wg mnie też powinno pójść UB choć prawdę mówiąc najważniejsze jest to, że na kompie jest zainstalowane wh? Ile brat ma lat?
- Itachi
- Miejscowość: Tarnów
pisałem tak bo tak uważam , każdy może mieć brata, który coś tam ma i srele morele.
fakt faktem gracie na 1 kompie a na nim wh było
i skąd mam wiedzieć czy to Ty sobie nie zmieniłeś nicku i nie spróbowałeś na wh ?
tego się nikt nie dowie dlatego moim zdaniem UB nie powinno być
ale niech zdecydujÄ… Sayo i N!ce
fakt faktem gracie na 1 kompie a na nim wh było
i skąd mam wiedzieć czy to Ty sobie nie zmieniłeś nicku i nie spróbowałeś na wh ?
tego się nikt nie dowie dlatego moim zdaniem UB nie powinno być
ale niech zdecydujÄ… Sayo i N!ce
- No Swear.
- Admin FFA
- SteamID: 0:1:19429440
Zgadzam się z Itachim i Gegsem ale również z No Swearem. a dokładniej z ostatnim zdanie:
"Niech siÄ™ Sayo i N!ce wypowiedzÄ…
"Niech siÄ™ Sayo i N!ce wypowiedzÄ…
Zaufaj Dobrym Radom !
-

Nie prawada ja mam 2 siory i w csa nie graja jak ja bede mial taka sytuacje to napisze ze kuzyn gral i chuj :) Ale nie tak powaznie judasz jak chcesz to ja ci konto steam zalatwie ale to chwile potrwa :) Wiem ze ty na WH nie grasz jestes dos ograniety i masz juz troche przegrane na tym serwie i mysle ze wiekszisc sie tu zemna zgodzi zwlaszcza NIce bo zna judasza dosc dulgo jak ja :) aha co do konta to napisze dos ziomka on cos poradzi bo ma konta steam za 5 zl do 10 wiec cos poradzimy
Pale Pale Pale i Gram :)
- bLaNtOn
- Admin FFA
- Miejscowość: Perth Scotland/Rabka-Zdrój
- SteamID: blanton
gegu pisał że tylko dobre serce H@ Cię uratuje, no i cholera ja mam dobre serce w takich sytuacjach, zwłaszcza że jest to gracz który nie gra tutaj od 2 dni tylko naprawdę już długo z nami jest i chyba każdy stały gracz go zna i wie że na pewno by nie czitował.
zresztą no niech każdy sobie sam pomyśli jaki on by miał w tym interes żeby po tylu miesiącach i godzinach gry nagle odpalać wh, a niestety rodzeństwo jest jakie jest....
dlatgo ja osobiście bym dał UB ale wolę to jeszcze zostawić do decyzji Sayo, wiem że jestem zbyt dobry dla graczy w tych UB ale tak jak pisałem, nie dałbym byle komu tego UB,a na logike chyba judasz by taki głupi nie był na to wh...
zresztą no niech każdy sobie sam pomyśli jaki on by miał w tym interes żeby po tylu miesiącach i godzinach gry nagle odpalać wh, a niestety rodzeństwo jest jakie jest....
dlatgo ja osobiście bym dał UB ale wolę to jeszcze zostawić do decyzji Sayo, wiem że jestem zbyt dobry dla graczy w tych UB ale tak jak pisałem, nie dałbym byle komu tego UB,a na logike chyba judasz by taki głupi nie był na to wh...
-

n!ce - Kierownik
- Miejscowość: Kazimierza Wielka/Krk
- SteamID: 0:0:33133690
tez jestem za ub..
-

Tadzio - Admin FFA
ale to JUDASZ :P zdrajca!!
proponowałbym chłostę za jego podły występek
- doktor
- Admin FFA
- Miejscowość: Toruń / Gdańsk
@n!ce jak ja bym odpalił to pierwszy byś leciał żeby mnie udupili, także nie piernicz, że masz dobre serca.
- Inside
- Miejscowość: Olsztyn
- SteamID: STEAM_0:0:33060273
Inside napisał(a):@n!ce jak ja bym odpalił to pierwszy byś leciał żeby mnie udupili, także nie piernicz, że masz dobre serca.
no no
-

n!ce - Kierownik
-

sQunik - Admin FFA
- Miejscowość: Rabka Zdrój
- SteamID: STEAM_0:1:30298362
widzę że już ktoś UB dał, więc jest chyba ok, poza tym nie dopuszczaj brata do komputera albo daj jakieś hasło czy coś
-

n!ce - Kierownik
23 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Search
Main Menu
User Menu
Login Form
Kto jest na forum
Na forum jest 1 użytkownik :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gości (oparte na użytkownikach aktywnych przez ostatnie 15 minut)
Najwięcej użytkowników (39) było obecnych 2010-08-25, 10:45
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Najwięcej użytkowników (39) było obecnych 2010-08-25, 10:45
Copyright © 2009 Afterburner - Free GPL Template. All Rights Reserved.