[skarga] Jogurt
7 posty(ów)
• Strona 1 z 1
[skarga] Jogurt
Treść: Nick: aCid
SteamID: STEAM_0:1:32204771
Czas: 31.08.2010
Zbanował mnie sam nie wiem za co, co mnie mocno zaskoczylo ... nie znam ciebie widocznie jestes jakims nowym adminem, ale naprawde nie moge zrozumiec co ja zrobilem hehe ? Jak bedziesz wez mi napisz za co.
SteamID: STEAM_0:1:32204771
Czas: 31.08.2010
Zbanował mnie sam nie wiem za co, co mnie mocno zaskoczylo ... nie znam ciebie widocznie jestes jakims nowym adminem, ale naprawde nie moge zrozumiec co ja zrobilem hehe ? Jak bedziesz wez mi napisz za co.
- aCid
Re: [skarga] Jogurt
Witaj!
...w skrócie:
Przez chwile myślałem że masz nie więcej jak 10 pisząc bezpodstawnie że admni zombie to jak to określiłeś "cyganie" a ty jesteś OK i sie z cyganami nie zadajesz. Dostałeś upomnienie. Następnie blokowałeś graczy więc dostałeś kika. Wbiłeś ponownie i zacząłeś wyzywać to dostałeś BANA. Proste! I co tu jest do niezrozumiale?
Obrażanie =BAN 30min do 24h. Dostałeś bo dopuściłeś się zniewagi nietylko graczy ale tez i administratorów.
Wybacz ale tak nie zachowuje się człowiek mający 20lat. Teraz ja nie rozumiem ban byl na 60min, już wygasł a ty piszesz skargę?! Beszczelność! i jeszcze mowi ze zaskoczony i nie wie za co!
WIĘC CI PRZYPOMNE!
poniżej specjalnie dla ciebie mam fragment konsoli [buziaki]
http://hostuje.net/file.php?id=c18eb3c7 ... 4988984e33
Pozdrawiam!
...w skrócie:
Przez chwile myślałem że masz nie więcej jak 10 pisząc bezpodstawnie że admni zombie to jak to określiłeś "cyganie" a ty jesteś OK i sie z cyganami nie zadajesz. Dostałeś upomnienie. Następnie blokowałeś graczy więc dostałeś kika. Wbiłeś ponownie i zacząłeś wyzywać to dostałeś BANA. Proste! I co tu jest do niezrozumiale?
Obrażanie =BAN 30min do 24h. Dostałeś bo dopuściłeś się zniewagi nietylko graczy ale tez i administratorów.
Wybacz ale tak nie zachowuje się człowiek mający 20lat. Teraz ja nie rozumiem ban byl na 60min, już wygasł a ty piszesz skargę?! Beszczelność! i jeszcze mowi ze zaskoczony i nie wie za co!
WIĘC CI PRZYPOMNE!
poniżej specjalnie dla ciebie mam fragment konsoli [buziaki]
http://hostuje.net/file.php?id=c18eb3c7 ... 4988984e33
Pozdrawiam!
-

Jogurt - Admin FFA
- Miejscowość: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- SteamID: STEAM_0:1:34085362
Aha ok hehe oj Jogurt nie zrozumiales widocznie ;p zartaz ci all wytłumaczę. A więc:
- w jednej rundzie stalem surviwalem i wszyscy mnie otoczyli w ten sposob ze nie moglem sie ruszyć hehe i stad ten komentarz: wyruchali mnie, pedaly (ps: wszyscy sie smieli to nie bylo w charakterze obrazliwym)
- kiedys "Niebieski" nazwal hazaja "cyganem" bo kupowal bomby jako zombi itp :D i tak juz sie przyjelo to tez nie jest obraza poprostu nie zrozumiales
- mogles jeszcze sie przyczepic do tego:
"hazaj"
"co?"
"smierdzisz :D"
w ten sposob witam sie z hazajem zawsze :D
Takze wyluzuj troche ;) hehe czesc czesc
- w jednej rundzie stalem surviwalem i wszyscy mnie otoczyli w ten sposob ze nie moglem sie ruszyć hehe i stad ten komentarz: wyruchali mnie, pedaly (ps: wszyscy sie smieli to nie bylo w charakterze obrazliwym)
- kiedys "Niebieski" nazwal hazaja "cyganem" bo kupowal bomby jako zombi itp :D i tak juz sie przyjelo to tez nie jest obraza poprostu nie zrozumiales
- mogles jeszcze sie przyczepic do tego:
"hazaj"
"co?"
"smierdzisz :D"
w ten sposob witam sie z hazajem zawsze :D
Takze wyluzuj troche ;) hehe czesc czesc
- aCid
no zemna mozesz sie przywitac tak bo wiem ze to jest w zartach ale jgurt tu ma 100% racji i tak po banie juz:)
- hazaj
- Zbanowany
-

Jogurt - Admin FFA
- Miejscowość: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- SteamID: STEAM_0:1:34085362
7 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Wróć do Skargi/Bany - Zombie
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Search
Main Menu
User Menu
Login Form
Kto jest na forum
Na forum jest 0 użytkowników :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 0 gości (oparte na użytkownikach aktywnych przez ostatnie 15 minut)
Najwięcej użytkowników (39) było obecnych 2010-08-25, 10:45
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Najwięcej użytkowników (39) było obecnych 2010-08-25, 10:45
Copyright © 2009 Afterburner - Free GPL Template. All Rights Reserved.